Dr. Mehmet Çerçi

Manisa Yunusemre Belediye Başkanı

Başkan Çerçi Anneler Günü’nü Kutladı

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Anneler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, “Haklarını ne yaparsak yapalım ödeyemeyeceğimiz annelerimizin gününü kutluyorum” dedi.

Her yıl Mayıs ayının 2. Pazar günü kutlanan Anneler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımlayan Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, anneliğin kutsal bir kavram olduğunu söyledi. Başkan Çerçi yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi: “Annelerimiz, en iyi şekilde yetişmemiz için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan, yüreklerindeki sevgi ve sabırlarıyla dünyanın en kutsal varlıklarıdır. Peygamber Efendimizin (SAV) ‘Cennet anaların ayakları altındadır’ Hadis-i Şerifi bulunmaktadır. Bu sözler dinimizde annelerin değerini en iyi anlatan sözlerdir. Çocuklarını özveriyle büyüten, onları doğru ahlakla geleceğe hazırlayan annelerimiz, sevgi ve şefkatin kaynağıdır. Yaşamımızda bizi karşılıksız seven, en kötü zamanımızda yanımızda olan annelerimize hak ettikleri sevgi ve saygıyı göstermekte kusur etmemeli, onların kıymetini bilmeliyiz. Onları yılda bir gün değil her gün hatırlamalı, birlikte geçirdiğimiz zamanın sınırlı olduğunu unutmayarak bu zamanı iyi değerlendirmeliyiz. Haklarını ne yaparsak yapalım ödeyemeyeceğimiz başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerimizin bu özel gününü en içten dileklerimle kutluyorum."