Dr. Mehmet Çerçi

Manisa Yunusemre Belediye Başkanı

Ali Dede Akülü Aracına Yunusemre’yle Kavuştu

Asmacık Mahallesi’nde yaşayan 91 yaşındaki Ali Yıldırım Yunusemre Belediyesi’nin girişimleriyle tekerlekli akülü aracına kavuştu. Ali Dedeye akülü aracını Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi teslim etti.

Yunusemre Belediyesi, Asmacık Mahallesi’nde yaşayan 91 yaşındaki yürüme engelli Ali Yıldırım’ın isteğine duyarsız kalmayarak tekerlekli akülü aracına kavuşturdu. Ali Dedeyi ziyaret eden Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi aracı kendi elleriyle teslim etti.  Yunusemre Belediye ekipleri de, Ali Yıldırım’ın evine rahatlıkla girip çıkabilmesi için evinin önüne engelli rampası yaptı. Ali Dedeyle yakından ilgilenen Başkan Çerçi, Yunusemre Belediyesi olarak herzaman imkanları ölçüsünde dezavantajlı grupların yanında olduklarını söyledi.

ALİ DEDE ARTIK DAHA RAHAT HAREKET EDEBİLECEK

Akülü aracına kavuşan Ali Yıldırım, kendisine destek veren Başkan Çerçi’ye teşekkür etti. Yürüme engeli nedeniyle Yunusemre Belediyesi’nden araç talebinde bulunduklarını anlatan Ali Dede duygularını şu sözlerle aktardı:  “Yürüme problemi yaşadığım için akülü araca ihtiyacım vardı. Bunun için Yunusemre Belediyesi’ne başvurdum. Benim artık rahatlıkla hareket etmeme vesile oldular. Başta Belediye Başkanımızdan razı olsun”